2019 YLSY 1. DÖNEMİ / MEB BURSİYERLERİNE IELTS SINAVINA HAZIRLIK PROGRAMI DUYURU (GÜNCELLENMİŞTİR)

TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, 1416 sayılı kanun kapsamında yurt içinde yabancı dil öğrenimi görülmesine ilişkin usul ve esaslar çerçevesinde 2019 MEB YLSY I. Dönem  Bursiyerlerine İngilizce Dil Öğrenimi ve IELTS kursu açacaktır. Üniversitemize göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

Önkayıt için 18 Ocak 2020 Cumartesi saat 24.00 son tarihtir. Sınıflar oluşturulurken bundan sonraki kayıtlar dikkate alınmayacaktır.

Dersler 10 Şubat 2020 Pazartesi itibari ile başlayacaktır.

22 Ocak Çarşamba günü saat 18.00’den sonra, ön kayıt yaptıran bursiyerlerimize, açılacak sınıflarla ilgili bilgi mail yoluyla verilecektir.

Kesin kayıt Üniversitemizden alacağınız “KABUL BELGESİ”nin 24-28 Ocak 2020 tarihleri arasında MEB REBUS Sistemine yüklendikten sonra ekran görüntüsünün sem@tedu.edu.tr adresine gönderilmesiyle son bulacaktır.

Bursiyerlerimiz 10 Şubat 2020 itibariyle derslere gelirken yanlarında 2 adet fotoğraf getirmeleri önemle rica olunur.

Not: KABUL BELGESİ mail adreslerinize gönderilecektir.