2019 YLSY 2. DÖNEMİ / MEB BURSİYERLERİNE IELTS SINAVINA HAZIRLIK PROGRAMI DUYURU (GÜNCELLENMİŞTİR)

TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, 1416 sayılı kanun kapsamında yurt içinde yabancı dil öğrenimi görülmesine ilişkin usul ve esaslar çerçevesinde 2019 MEB YLSY 2.Dönem Bursiyerlerine İngilizce Dil Öğrenimi ve IELTS kursu açacaktır.

MEB’in yapmış olduğu bilgilendirmeye istinaden 2019 YLSY 2. Dönemi Yurt içi Dil Kursları Covid-19 tedbirleri kapsamında birinci dönem sonu itibariyle 01.06.2020-31.07.2020 tarihleri arasında 2 ay boyunca ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Bu sırada süreç MEB tarafından takip edilerek izlenecek sonraki adımlar için daha sonra duyuru yapılacaktır.

Detaylı bilgi ve  Önkayıt için MEB BURSİYERLERİNE IELTS SINAVINA HAZIRLIK PROGRAMI resmini tıklayarak  formu doldurabilirsiniz.

Kesin kayıt Üniversitemizden alacağınız “KABUL BELGESİ”nin MEB’in duyuracağı tarihlerde MEB   REBUS Sistemine yüklendikten sonra ekran görüntüsünün sem@tedu.edu.tr adresine gönderilmesiyle son bulacaktır.

Kesin Kayıt tarihi, derslerin başlama tarihi ile bilgilendirme MEB’in açıklamalarını takiben yapılacaktır.

Not: KABUL BELGESİ mail adreslerinize gönderilecektir.

ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN