Covid-19 Salgın Sürecinin Spor Endüstrisine Olan Etkileri

TED ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ  (TEDÜSEM) tarafından düzenlenen Covid-19 Salgın Sürecinin Spor Endüstrisine Olan Etkileri konulu söyleşi;

13 Haziran 2021 Pazar günü saat: 20:00 -22:00 arasında Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bu söyleşide, Covid-19 Salgın Sürecinin Spor Endüstrisine Olan Etkileri bakımından değerlendirme yapılması ve söz konusu salgın sürecinin spor sektörüne getirdiği değişimlerin ve yeniliklerin her boyutta değerlendirilmesi ve Covid-19 Salgın Sürecinin, spor da dijitalleşme, sözleşme boyutları, ekonomik boyutları, organizasyonel boyutlarıyla ele alınması amaçlanmaktadır.

Söyleşiye Spor sektörüne ve alanında kariyer planlaması yapmak isteyen öğrenci ve ayrıca sektörde profesyonel alanda görev yapan kişiler katılabilmektedir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Meeting ID

Katılım ücretsizdir.