Sürekli Eğitim Merkezi
Dijital Oyun Geliştirme Eğitimi- Tasarım 2019

Eğitimin Adı: DİJİTAL OYUN GELİŞTİRME EĞİTİMİ TASARIM

Dijital Oyun Geliştirme Eğitimi, Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) işbirliği ile yürütülmektedir.

Eğitimin Amacı: Yeni medya teknolojileri kapsamında dünyanın en büyük endüstrilerinden biri haline gelmiş olan Dijital Oyun Tasarımı, ekonomik krizlerden de en az etkilenen sektör olma özelliğini taşımaktadır. Aynı zamanda genç nüfus için de yeni ve açık bir istihdam alanıdır.  Dijital Oyun Tasarımı eğitimi alanında sektörün ihtiyacını karşılayacak insan kaynağını sağlamayı, bu alanda geliştirilecek proje ve ürünlerle ülkemize katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Eğitim Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 21 Eylül - 03 Kasım 2019

Eğitim Süresi: 52 Saat

Eğitim Ücreti: 1.600 TL (KDV Dâhil)

Eğitime kesin kayıt yaptıracak katılımcılar, kredi kartlarına peşin, DenizBank kredi kartına 2 taksitle veya hesaba Havale/EFT olarak sistem üzerinden online ödemelerini yapabilirler. Ayrıca TED Üniversitesi Mali İşler Birimine bizzat gelerek MAXİMUM,BONUS VE CARD FİNANS'a 4 taksit yapma imkanı vardır. Ödeme yapmadan önce katılımcıların online ön kayıt yapmaları gerekmektedir. Eğitime kesin kaydın yapılabilmesi için eğitim ücretinin, eğitim başlama tarihine kadar yatırılması gerekmektedir.

İNDİRİMLER:
  • TEDÜ öğrencileri için :  %30 indirimli
  • TED Üniversitesi akademik, idari personeli ve söz konusu personellerin eş ve çocukları için:  %30 indirimli
  • TED Okulları öğrencileri için: %30 indirimli
  • TED ve tüm TED Okulları personel eş ve çocukları için: %10 indirimli
  • TEDÜ ve TED Okulları mezunları ve velilerine: %20 indirimli
  • Diğer üniversite öğrenciler, merkezimizin düzenlediği sürekli eğitim programlarına daha önce katılmış olanlar:%10 indirimli
  • Özel veya Kamu kuruluşlarından gelen toplu taleplerde 4 ve üzeri katılımcı olduğunda: %10 indirimli

Eğitim Günleri ve Saatleri: Hafta sonları (Cumartesi-Pazar)

Kontenjan: 20 KİŞİ

Eğitimin İçeriği:

TASARIM

-Oyun Tasarımı (Ortak ders)

-Modelleme ve Grafik Tasarım

-Ses Tasarımı

-Hukuki Konular ve Monetizasyon (Ortak ders)

-Bitirme Projesi (Ortak ders)

Kimler Katılabilir: Bu eğitime, 3D Modelleme ve Animasyon, Oyun Tasarımı ve Oyun Grafikleri konusunda kendisini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Eğitimin Verileceği Yer: TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Ziya Gökalp Cad. No:48 G Blok GB07 no’lu sınıfta yapılacaktır.

TEDÜSEM'İN EĞİTİM YERİNDE VE SAATİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKI SAKLIDIR.

Eğitmen Kadrosu: Eğitmen kadrosu, Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden ve Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) üye şirketlerinde çalışan sektör uzmanlarından oluşmaktadır.

Eğitimin Sonunda Verilecek Belge: Başarı Belgesi. Derslerin %80'ine katılma zorunluluğu vardır. Dönem sonunda yapılacak proje değerlendirmesi üzerinden geçer not alanlara belge verilecektir. Projede başarısız olanların eğitimi tekrarlamadan iki defa proje sunma hakları vardır.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

EĞİTİM YETERLİ KATILIMCI SAYISINA ULAŞILDIĞINDA AÇILACAKTIR.

Başvuru Teyidi, Detaylı bilgi için bize ulaşın:

0312 585 02 63 ve 0312 585 02 71