ELEKTRONİK İHALE GENEL HÜKÜMLER EĞİTİMİ (E-İHALE)
Detaylı Bilgi İçin;
Zerrin Torun
Büro: 0 (312)585 02 63
Cep No: 0 (532) 673 29 71

TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TEDÜSEM) ve Kamu İhale Kurumu (KİK) işbirliği ile         17-18 Kasım 2022 tarihlerinde toplam 12 saat (2 gün) Perşembe ve Cuma günlerinde The Ankara Hotel’de Kamu İhale Kurumu ve Üniversitemiz onaylı “Elektronik İhale Genel Hükümler Eğitimi (e-ihale)” gerçekleştirilecektir.

18/05/2022 tarihli ve 31839  sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Elektronik Ihale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapilmasina Dair Yönetmelik ile, ilanı 01/08/2022 tarihi veya sonrasında yapılan ihalelerde Elektronik ihale kullanımının zorunlu olması sebebi ile söz konusu eğitimin konu ile ilgili kullanıcı ve yürütücülerin ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacağını düşünmekteyiz.

Elektronik İhale Genel Hükümler Eğitimi (e-ihale), Kamu İhale Kurumu uzmanları tarafından verilecektir.

Eğitim Konuları aşağıdaki gibidir;

ELEKTRONİK İHALE GENEL HÜKÜMLER EĞİTİMİ (E-İHALE)

1.     GÜN (6 saat) 17 Kasım 2022

• E-İhale Aşamaları
  • E-Teklif Değerlendirme
  • Güncel Gelişmeler

Elektronik İhale Genel Hükümler Eğitimi (e-ihale), Türkiye’de kamu ve özel sektörde kamu alımları ve/veya kamu ihaleleri konularıyla ilgili çalışanlar ve konuya ilgi duyan herkes katılabilir.

% 80 devam  zorunluluğunu sağlayanlara Kamu İhale Kurumu (KİK) ve Üniversitemiz onaylı Katılım Belgesi verilecektir.

Katılımcılar İçin Önemli Bilgilendirme

• Konaklamalı fiyatlarımıza "Alkolsüz ve Tam Pansiyon" konsepti uygulanacaktır. Konsept dışında alınan yiyecek-içecek, çeşitli aktiviteler ve odalardaki mini bar ekstra ücretlidir.
  • Katılım ücretleri için Merkezimiz tarafından fatura düzenlenmektedir. Kamu Kurumları katılım ücretlerini 09 Aralık 2022 tarihine kadar ödemek zorundadırlar.
  • Özel Kurumlar ve şahsi katılımlar için ödeme eğitimden önce yapılmak zorundadır.
  • Kamu kurumlarından gelecek olan katılımcıların eğitim ücretleri kendi kurumları tarafından karşılanabilmektedir.
  • Kamu kurum ve kuruluşları 4734 Sayılı kanun çerçevesinde bir “Hizmet” olan eğitim, kurs ve seminer faaliyetleri, bunu düzenleyen kuruluştan fatura karşılığı satın alınabilmektedir.
  • Söz konusu hizmetin kurum bütçesinden doğrudan temin (22-d/22-b) yöntemi ile ödenmesi mümkündür. Analitik bütçe sınıflandırmasına göre ödemeler, 03.5.9.03 Kurslara katılım gideri bütçe tertibinden yapılabilmektedir. Döner sermayeli idarelerde ise genel yönetim giderleri (Eğitim, seminer, kurs vb.) tertiplerinden ödenebilir.
  • Eğitime katılabilmek için Web sitemizden sayfanın başında bulunan ön başvuruyu doldurduktan sonra aşağıdaki Kayıt Formuna tıklayarak elde edebileceğiniz başvuru formunu doldurarak onaylı suretini e-posta, faks veya posta yolu ile merkezimize ulaştırmanız gerekmektedir.

*Eğitim yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığında açılacaktır.

ÖZEL SEKTÖR VE BİREYSEL BAŞVURU İÇİN KAYIT FORMU

KAMU KURUMLARI İÇİN KAYIT FORMU

ELEKTRONİK İHALE GENEL HÜKÜMLER EĞİTİMİ (E-İHALE)'NİN ÜCRETİ;

Gün/gece sayısı

Fiyat

KONAKLAMASIZ                  (Öğle yemekleri ve 2 Coffee-Break dahil)

2 Gün

₺   3.530,00

KONAKLAMALI*

Tek kişilik Oda

1 Gece

₺   4.730,00

2 Gece

₺   5.930,00

3 Gece

₺   7.130,00

Çift Kişilik odada kişi başı

1 Gece

₺   4.230,00

2 Gece

₺   4.930,00

3 Gece

₺   5.630,00

*KONAKLAMALI seçenekte tam pansiyon (kahvaltı, akşam yemekleri) ve Eğitimin yapıldığı tarihlerde  öğle yemekleri ve gün içinde 2 coffee-break ücrete dahildir.

Refakatçi farkı günlük

₺      350,00

1 Çocuk 0-6 yaş

Ücretsiz

2. Çocuk (7-12 yaş)

₺      375,00

Banka Hesap Bilgileri:

Banka Adı: Deniz Bank

Banka Şubesi: Cebeci

Hesap Adı: TED ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ

IBAN No: TR34 0013 4000 0078 4412 8000 01

Eğitime ÖN BAŞVURUYU tıklayarak kayıt yapabilirsiniz. Kesin kayıt için size dönüş yapılacaktır. Toplu başvurular için İrtibat Kurulacak Kişi ile iletişime geçebilirsiniz.

İrtibat Kurulacak Kişi

Zerrin TORUN