Sürekli Eğitim Merkezi
İngilizce Yaratıcı Drama Kursu (Creative Drama Course in English)

EĞİTİM ADI:

İngilizce Yaratıcı Drama Kursu

(Creative Drama Course in English) (9-14 yaş grubuna yönelik)

NE ZAMAN:

12 Ekim - 14 Aralık 2019

EĞİTİM GÜNLERİ:

Haftasonu Cumartesi günleri (09.00-13:40 saatleri arasında) dersler 40 dakikadır.

KONTENJAN: 15 kişi

EĞİTİM ÜCRETİ:

1.350 TL (KDV DAHİL)

• TEDÜ öğrencileri için :  %30 indirimli
  • TED Üniversitesi akademik, idari personeli ve söz konusu personellerin eş ve çocukları için:  %30 indirimli
  • TED Okulları öğrencileri için: %30 indirimli
  • TED ve tüm TED Okulları personel eş ve çocukları için: %10 indirimli
  • TEDÜ ve TED Okulları mezunları ve velilerine: %20 indirimli
  • Diğer üniversite öğrenciler, merkezimizin düzenlediği sürekli eğitim programlarına daha önce katılmış olanlar:%10 indirimli
  • Özel veya Kamu kuruluşlarından gelen toplu taleplerde 4 ve üzeri katılımcı olduğunda: %10 indirimli

Eğitime kesin kayıt yaptıracak katılımcılar, kredi kartlarına peşin, DenizBank kredi kartına 2 taksitle veya hesaba Havale/EFT olarak sistem üzerinden online ödemelerini yapabilirler. Ayrıca TED Üniversitesi Mali İşler Birimine bizzat gelerek MAXİMUM,BONUS VE CARD FİNANS'a 4 taksit yapma imkanı vardır. Söz konusu kartlara mail order ile de taksitlendirme yapmak mümkündür. Ödeme yapmadan önce katılımcıların online ön kayıt yapmaları gerekmektedir. Eğitime kesin kaydın yapılabilmesi için eğitim ücretinin, eğitim başlama tarihine kadar yatırılması gerekmektedir.

EĞİTİM AMACI:

Katılımcıların deneyimlerinden yola çıkarak doğaçlama, rol oynama gibi teknikler ile kendilerine verilen bir durumu, olayı ya da olguyu yeniden yapılandırma süreçlerini İngilizce kullanarak kolaylaştırmak amaçlanmaktadır. Öğrencilerin, 10 günlük bir eğitim sonrasında ders materyalleri ve tasarlanan aktiviteler ile İngilizce konuşma becerilerinin gelişmesi beklenmektedir. Yaş grubu dikkate alındığında, üretim ve pratik temelli olması hedeflenen bu eğitimin, öğrencilerin İngilizce diline olan öğrenme motivasyonunu geliştirmesi beklenmektedir.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

Yaratıcı drama aktiviteleri kullanılarak, doğaçlama teknikleri eğitimi, İngilizce konuşma ve oyunculuk aktiviteleri eğitimini içerir.

ÖN KOŞULLAR:

• Yaş grubunun bilişsel ve gelişimsel özellikleri göz önüne alındığında 9-11ve/veya 12-14 ve/veya    15-16 şeklinde sınıflandırılması
  • Her grubun 10-15 katılımcıdan oluşması atölyenin sağlıklı ilerlemesi açısından önerilmektedir.
  • Aynı grup içinde yer alacak katılımcıların İngilizce seviyelerinin ( örn. A2, B1 ) aynı olması beklenmektedir.

Gerekli Ders Materyalleri:

• İki adet hikaye kitabı ( İngilizce) ( Her bir öğretim görevlisi tarafından kullanılmak üzere toplam üçer tane)
  • Kırtasiye malzemeleri: Renkli kartonlar, boyama kalemleri, bant, makas, elişi kağıdı vb.
  • Katılımcı sayısı kadar, salonda bulunacak puf minder
  • Ses sistemi
  • Kurs süresince kullanılmak ve kurs sonrasında iade edilmek üzere kamera ve tripod
  • Projeksiyon

EĞİTİM KADROSU:

TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu Öğretim Görevlileri tarafından verilecektir.

EĞİTİM YERİ:

Kültür Mahallesi, Ziya Gökalp Cad. No:47, 06420 Çankaya/Ankara

TED Üniversitesi Yerleşkesinde yer alan derslikler.

*TEDÜSEM'İN EĞİTİM YERİNDE VE SAATİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKI SAKLIDIR.

VERİLEN BELGE TÜRÜ:

Katılım Belgesi

ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

EĞİTİM YETERLİ KONTENJANA ULAŞILDIĞINDA AÇILACAKTIR.

Başvuru Teyidi, Detaylı bilgi için bize ulaşın:

0312 585 02 63 - 0312 585 02 71