KAMU İHALE MEVZUATI EĞİTİMİ (E-İHALE ve E-EKSİLTME EĞİTİMİ İLAVELİ)

TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TEDÜSEM) ve Kamu İhale Kurumu (KİK) işbirliği ile  29-30 Nisan 01-02 Mayıs 2021 tarihlerinde toplam 24 saat (4 gün) Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde 09.30-17.00 saatleri arasında çevrimiçi, canlı sanal sınıf ortamında “Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

Türkiye’de kamu ve özel sektörde kamu alımları ve/veya kamu ihaleleri konularıyla ilgili çalışanlara sürekli güncellenen kamu ihaleleri eğitimlerine E-İhale ve E-Eksiltme eğitimleri ilave edilerek gelişmelerin katılımcılara sunulması amaçlanmaktadır.

Eğitimler Kamu İhale Kurumu uzmanları tarafından verilecektir.

Eğitim Konuları aşağıdaki gibidir;

• İhale Uygulamalarına İlişkin Ortak Hükümler
  • Yapım İşleri İhaleleri Özel Hükümleri
  • Mal Alımı İhaleleri Özel Hükümleri
  • Hizmet Alımı İhaleleri Özel Hükümleri
  • İhaleleri Şikâyet ve İnceleme Süreci
  • E-İhale ve E-Eksiltme

KAMU İhale Mevzuatı Eğitimine Türkiye’de kamu ve özel sektörde kamu alımları ve/veya kamu ihaleleri konularıyla ilgili çalışanlar ve konuya ilgi duyan herkes katılabilir.

% 80 devam  zorunluluğunu sağlayan ve eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara Kamu İhale Kurumu (KİK) onaylı Başarı Belgesi, eğitime katılıp sınava giremeyenlere ise Katılım Belgesi verilecektir.

Kamu Kurumlarından Katılacaklar İçin Önemli Bilgilendirme

Kamu kurumlarından gelecek olan katılımcıların eğitim ücretleri kendi kurumları tarafından karşılanabilmektedir.

Kamu kurumlarının eğitim ücretini ödemesi 2021 yılı Merkezî Yönetim Bütçe Kanunu’nun ekli (E) cetveli 29. sıra (a) bendine göre yapılabilmektedir.

Kamu kurum ve kuruluşları 4734 Sayılı kanun çerçevesinde bir “Hizmet” olan eğitim, kurs ve seminer faaliyetleri, bunu düzenleyen kuruluştan fatura karşılığı satın alınabilmektedir.

Söz konusu hizmetin kurum bütçesinden doğrudan temin (22-d/22-b) yöntemi ile ödenmesi mümkündür. Analitik bütçe sınıflandırmasına göre ödemeler, 03.5.9.03 Kurslara katılım gideri bütçe tertibinden yapılabilmektedir. Döner sermayeli idarelerde ise genel yönetim giderleri (Eğitim, seminer, kurs vb.) tertiplerinden ödenebilir.

Eğitimin Ücreti;

1.250 TL +KDV (%1)

Eğitime ÖN BAŞVURUYU tıklayarak kayıt  yapabilirsiniz. Kesin kayıt için size dönüş yapılacaktır. Toplu başvurular için İrtibat Kurulacak Kişi ile iletişime geçebilirsiniz.

İrtibat Kurulacak Kişi

Zerrin TORUN