KAMU İHALE MEVZUATI EĞİTİMİ (E-İHALE ve E-EKSİLTME EĞİTİMİ İLAVELİ)
Detaylı Bilgi İçin;
0 538 035 88 71 - 0 538 035 88 82

TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TEDÜSEM) ve Kamu İhale Kurumu (KİK) işbirliği ile 26-29 Ocak 2023 tarihlerinde toplam 24 saat (4 gün) Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde Antalya Porto Bella Resort Otelde Kamu İhale Kurumu ve Üniversitemiz onaylı “Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

Türkiye’de kamu ve özel sektörde kamu alımları ve/veya kamu ihaleleri konularıyla ilgili çalışanlara sürekli güncellenen kamu ihaleleri eğitimlerine E-İhale ve E-Eksiltme eğitimleri ilave edilerek gelişmelerin katılımcılara sunulması amaçlanmaktadır.

Eğitimler Kamu İhale Kurumu Uzmanları tarafından verilecektir.

KİK Mevzuatı Eğitim Konuları;

• İhale Uygulamalarına İlişkin Ortak Hükümler
  • Yapım İşleri İhaleleri Özel Hükümleri
  • Mal Alımı İhaleleri Özel Hükümleri
  • Hizmet Alımı İhaleleri Özel Hükümleri
  • İhaleleri Şikâyet ve İnceleme Süreci
  • E-İhale ve E-Eksiltme

KAMU İhale Mevzuatı Eğitimi 'ne Türkiye’de kamu ve özel sektörde kamu alımları ve/veya kamu ihaleleri konularıyla ilgili çalışanlar ve konuya ilgi duyan herkes katılabilir.

%80 devam zorunluluğunu sağlayan ve eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara Kamu İhale Kurumu (KİK) ve Üniversitemiz onaylı Başarı Belgesi, eğitime katılıp sınava giremeyenlere ve sınavda başarısız olanlara ise Katılım Belgesi verilecektir.

Katılımcılar İçin Önemli Bilgilendirme

• Konaklamalı fiyatlarımıza "Alkolsüz ve Herşey Dahil" konsepti uygulanacaktır. Konsept dışında alınan yiyecek-içecek, çeşitli aktiviteler ve odalardaki mini bar ekstra ücretlidir.
  • Katılım ücretleri için Merkezimiz tarafından fatura düzenlenmektedir. Kamu Kurumları katılım ücretlerini 17 Şubat 2023 tarihine kadar ödemek zorundadırlar.
  • Özel Kurumlar ve şahsi katılımlar için ödeme eğitimden önce yapılmak zorundadır.
  • Kamu kurumlarından gelecek olan katılımcıların eğitim ücretleri kendi kurumları tarafından karşılanabilmektedir.
  • Kamu kurum ve kuruluşları 4734 Sayılı kanun çerçevesinde bir “Hizmet” olan eğitim, kurs ve seminer faaliyetleri, bunu düzenleyen kuruluştan fatura karşılığı satın alınabilmektedir.
  • Söz konusu hizmetin kurum bütçesinden doğrudan temin (22-d/22-b) yöntemi ile ödenmesi mümkündür. Analitik bütçe sınıflandırmasına göre ödemeler, 03.5.9.03 Kurslara katılım gideri bütçe tertibinden yapılabilmektedir. Döner sermayeli idarelerde ise genel yönetim giderleri (Eğitim, seminer, kurs vb.) tertiplerinden ödenebilir.
  • Eğitime katılabilmek için Web sitemizden sayfanın başında bulunan ön başvuruyu doldurduktan sonra aşağıdaki Kayıt Formuna tıklayarak elde edebileceğiniz başvuru formunu doldurarak onaylı suretini e-posta, faks veya posta yolu ile merkezimize ulaştırmanız gerekmektedir.

*Eğitim Yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığında açılacaktır.

ÖZEL SEKTÖR VE BİREYSEL BAŞVURU İÇİN KAYIT FORMU

KAMU KURUMLARI İÇİN KAYIT FORMU

KİK Mevzuat Eğitimi'nin Ücreti;

Konaklamasız (Öğle yemekleri ve Coffee-Break dahil)  : 7.600 TL (%8 KDV Dahil)

Konaklamalı Çift Kişilik Odada Kişi Başı                       : 9.600 TL (%8 KDV Dahil)

Konaklamalı Tek kişilik Oda                                        : 10.650 TL (%8 KDV Dahil)

Refakatçi Farkı                                                          : 2.200 TL (%8 KDV Dahil)

1 Çocuk 0-12 yaş                                                      : Ücretsiz

2. Çocuk                                                                  :2.300 TL (%8 KDV Dahil)

Banka Hesap Bilgileri:

Banka Adı: Deniz Bank

Banka Şubesi: Cebeci

Hesap Adı: TED ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ

IBAN No: TR34 0013 4000 0078 4412 8000 01

Eğitime ÖN BAŞVURUYU tıklayarak kayıt yapabilirsiniz. Kesin kayıt için size dönüş yapılacaktır. Toplu başvurular için İrtibat Kurulacak Kişi ile iletişime geçebilirsiniz.

İrtibat Kurulacak Kişi

Zerrin TORUN