TED ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ AKADEMİSİ

KONTENJAN:

TED ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU PROGRAMI

EĞİTİM ÜCRETİ:

1600 TL (KDV DAHİL) (Öğle yemeği ücrete dahildir)

İNDİRİM ORANLARI:

TED Üniversitesi akademik, idari personelin çocukları için:  %30 indirimli

TED Okulları öğrencileri için: %30 indirimli

TED ve tüm TED Okulları personel  çocukları için: %10 indirimli

TED Okulları mezunları çocuklarına : %20 indirimli

TED Üniversitesi Lise Yaz Okulunda Lise öğrencileri,  Üniversite hayatına merhaba derken, üniversiteli olmaya bir adım daha yaklaşıyor. TED Üniversitesi Lise Yaz Okulunda  öğrencilerin bilim ve sanat içerikli programlara eğlenceli etkinliklerle katılıp, gelecekte seçmeyi düşündükleri meslekler hakkında farkındalıklarının artırılması amaçlanmaktadır.

KİMLER KATILABİLİR:

Haziran 2020 itibariyle 9.,10. ve 11. sınıfı bitirmiş olan lise öğrencileri.

VERİLEN BELGE TÜRÜ:

Katılım Belgesi

EĞİTİMİN VERİLECEĞİ YER:

TED Üniversitesi’ne ait sınıf ve laboratuvarlar (TED Üniversitesi, Ziya Gökalp Caddesi No: 47 - 48  Kolej, Çankaya / ANKARA)

KESİN KAYIT İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

Ödeme yapmadan önce katılımcıların online ön kayıt yapmaları gerekmektedir. Bilindiği üzere COVIT-19 Salgını önlemleri kapsamındaki gelişmelere bağlı olarak, ön kayıt yaptıran katılımcılarımıza bilgi verilerek, kesin kayıt yaptırmaları istenecektir.

Eğitime kesin kayıt yaptıracak katılımcılar, kredi kartlarına peşin, DenizBank kredi kartına 2 taksitle veya hesaba Havale/EFT olarak sistem üzerinden online ödemelerini yapabilirler. Ayrıca TED Üniversitesi Mali İşler Birimine bizzat gelerek MAXİMUM,BONUS VE CARD FİNANS'a 4 taksit yapma imkanı vardır. Eğitime kesin kaydın yapılabilmesi için eğitim ücretinin, eğitim başlama tarihine kadar yatırılması gerekmektedir

KESİN KAYITTA GEREKLİ BELGELER

• Öğrenci belgesi.
  • Öğrenci tarafından doldurulacak bilgi formu (bu belgeler size kabul sırasında gönderilecektir)
  • Öğrencinin velisi tarafından doldurulacak muvafakatname (bu belgeler size kabul sırasında gönderilecektir)
  • Dijital vesikalık fotoğraf.Nüfus cüzdanınızın arkalı-önlü taranmış hali.

Detaylı Bilgi için; 0312 585 01 39 - 0312 585 02 63